There was an error in this gadget

Monday, April 20, 2009

GASP ART SHOW

18 April,Kuantan-satu pameran seni telah diadakan di kuantan bersempena hari tak tahu. Seramai 12 orang artis telah terlibat dalam pembikinan show itu.Mereka merupakan pensyarah bagi fakulti senilukis dan seni reka UiTM-ikip.Diorang wat malam stat pukol 8 sampe 11.oo malam

antara pengunjung pameran seni tersebut adalah Capeq,Oni,Mama,Arter,Pojie,fami malakau,e-ien,wawa wau bulan,dan ramai lagi....sedihnye coz papa(sumone) takde...die balek kampong....

"ooo....malam ni memang best....mmm....yang bestnye lukisan yang ade........................................" kata seseorang....

pelajar senior jugak datang memeriahkan suasana....

pastu budak 2 ni overnite kat Teluk Cempedak....sampe kol 12 tengahari....gilo...aku,capeg,adruce,dafi and rabit da balik kol 6.oo pagi.....tapi lawaknya kami nampak sekumpulan khinzir wal ba*i telah berlari-lari di hadapan tempat parking tepi sungai... nasib baek jaoh je...

No comments:

Post a Comment